BUCUREȘTIUL

Puțin câte puțin, orașul a ajuns mai primitor pentru vehicule decât pentru locuitorii lui. Am ajuns să ne pese mult mai mult de locul de parcare al automobilului decât de locul de joacă al copiilor. Stăm în trafic, stăm la casele de pensii, stăm la ghișeele administrației publice locale sau centrale.

STĂM! STĂM! STĂM!

UN SINGUR LUCRU NU STĂ ÎN LOC: TIMPUL!

Scopul acestui program este să găsim soluțiile optime la problemele grave ale orașului în asemenea fel încât să petrecem mai mult timp de calitate cu familia și prietenii.

pentru toți și

pentru fiecare

Dacă vrem să nu mai traversăm în fiecare zi orașul, de la nord la sud și de la est la vest, în căutarea unui loc de muncă mai bun sau a unei școli mai bune pentru copiii noștri, atunci trebuie să facem niște schimbări. Trebuie să aducem mai aproape de noi piața, școala, teatrul, locul de muncă, stadionul, bazinul de înot sau parcul. Multor primari li se pare că un nou pasaj sau pod va rezolva problema traficului, fără să vadă că, de fapt, noul pasaj este doar drumul cel mai scurt dintre două noi ambuteiaje. Măsurile care trebuie luate sunt numeroase și trebuie corelate. Ele sunt cunoscute și testate în alte capitale europene, deci nu trebuie să inventăm apa caldă. Soluțiile le-au avut și cei care s-au succedat la conducerea Primăriei, dar de prea multe ori nu au văzut pădurea din cauza copacilor.

ceas
bucurestiul pentru toti si pentru fiecare (1)

Start typing and press Enter to search