MISIUNEA

M-am înscris în cursa pentru București pentru că sunt hotărât să rup barierele care țin în loc dezvoltarea armonioasă a orașului.

Sunt gata să fac ceea ce nu s-a făcut în ultimii 20 de ani: un Plan de Urbanism General -PUG, care să pună ordine în felul în care se construiește și se trăiește în oraș.

Sunt gata să reformez sistemul de furnizare a căldurii și apei calde pentru a nu mai îngropa banii în conducte care necesită cârpiri permanente.

Sunt gata să pun ordine în polițiile locale pentru ca fiecare dintre noi să ne simțim în siguranță pe stradă, acasă sau la școală.

Legea Capitalei a fost adoptată în 1939. De atunci au trecut 81 de ani și nimeni nu s-a mai preocupat să o aducă la zi. Sunt gata să pun bazele unei noi legi care va sta la baza dezvoltării viitoarei metropole care să includă și județul Ilfov.

Sunt gata să-mi pun la bătaie toată experiența pentru oraș și oamenii lui. Nu folosesc Primăria ca pe o trambulină către poziții mai mari. Mi-am construit experiența în unele dintre cele mai înalte funcții.

AZI MĂ ÎNTORC ACASĂ PENTRU A MUNCI ALĂTURI DE VECINII MEI, BUCUREȘTENII!

PENTRU A PARCURGE ÎMPREUNĂ DRUMUL DE LA MICUL PARIS LA MARELE BUCUREȘTI!

Start typing and press Enter to search